Dermalni fileri

Home / Dermatološki tretmani / Dermalni fileri

Dermalni hijaluronski fileri - efektna korekcija bora na licu

Za efektnu korekciju bora na licu kod velikog broja pacijenata nije nužan invazivni estetski zahvat, već se izvrsni rezultati mogu postići i nekirurškim metodama.

Hijaluronskim dermalnim filerima, možemo popunjavati bore, nadoknaditi izgubljeni volumen, podizati obraze, konturirati lice, korigirati podočnjake te popunjavati usnice.

Također, pokazalo se da fileri utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena. Najvažnije je naglasiti da hijaluronski dermalni fileri omogućavaju postizanje i zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica.

Tretman polilaktičkom kiselinom

Polilaktična kiselina (PLL) je danas nezamjenjiva u remodeliranju lica, ali i tijela. Poli-L-laktična kiselina (PLLA) je biokompatibilni, biorazgradivi polimer koji je sastavljen od mliječne kiseline.

Kako djeluje PLLA ?

Na mjestu primjene PLLA dovodi do subkliničkog upalni proces koji u konačnici rezultira sintezom kolagena. Učinak sinteze kolagena traje dok se PLLA u potpunosti ne razgradi u našem organizmu, odnosno nekoliko mjeseci do otprilike 2 godine. Može se primjenjivati na lice, vrat, dekolte i ruke.

Kalcijhidroksiapatit (CaHA)

Injekcijski filer koji se koristi za popunjavanje određenih područja lica i ruku. Stimulira prirodni kolagen u Vašem tijelu, dugoročno ispunjava bore i pomaže vašoj koži da razvije novi kolagen u tom procesu.

Trajanje tretmana: 30 min